0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Unikátní design: Domácí dres Liverpoolu pro sezónu 2024-25

Fotbalový klub Liverpool odhalil svůj nový domácí dres pro sezónu 2024-25 s unikátním vzorem kombinujícím styl a design z legendárního dresu z roku 1984 s moderními prvky.

Retro vzhled byl přepracován pro současnou hru, přičemž klubové motto "YNWA" je vyryto do chromově žluté linkované struktury na povrchu dresu. Elegantní bílý límeček s červenými a žlutými detaily je poctou ikonickému límečku, který nosil tým vedený Joem Faganem, když v Římě vybojoval Pohár mistrů evropských zemí a vytříl treble. Boky dresu a šortky jsou také ozdobeny dvojitým žlutobílým lemováním.

Technický materiál dresu využívá inovativní technologii Nike Dri-FIT ADV, jejíž prodyšné tkaní ADV Fit pomáhá odvádět pot, udržovat hráče v chladnu a lehkosti až do konce zápasu.

Inspirací pro kreativní video a fotografickou kampaň nového dresu se stalo Řím, dějiště finále v roce 1984, kde se setkává fotbal s vysokou módou. Za zvuků Humming Chorus z Pucciniho opery Madam Butterfly je dres představen v teplých šedých odstínech, obklopen mramorem, sloupy a okázalým nábytkem v italském klasicistním stylu. Vzor dresu je zasazen také do různých rekvizit. Video následuje...

"Velmi se mi líbí náš nový domácí dres pro příští sezonu a jsem rád, že přinášíme zpět retro nádech," řekl kapitán mužského týmu Virgil van Dijk. "Jsme klub postavený na historii a tým z roku 1984 patří k našim nejúspěšnějším. Věřím, že naši fanoušci ocení tuto poctu legendám."

Zástupkyně kapitánky žen Taylor Hinds dodala: "Nový dres pro příští sezónu je opravdu něčím zvláštním a můžeme se jej sotva dočkat obléci. Když hrajete v takovém retro dresu, vždy to přináší pocit, že jste součástí klubové historie."

Dres vyrobený Nikem byl vytvořen udržitelným způsobem. Verze pro hráče i fanoušky jsou z 100% recyklovaného polyesteru vzniklého z recyklovaných plastových lahví.

Lahve se sbírají, čistí a taví na kvalitní přízi - součást Nikeho závazku Move To Zero směřujícího k udržitelnosti. Fotbalové oblečení je v této oblasti průkopníkem a ladí s iniciativou The Red Way klubu Liverpool.

Manažer Jürgen Klopp k novému dresu poznamenal: "Je skvělé vidět, jak klub a Nike opět projevují svou kreativitu těmito výjimečnými dresy s odkazem na naši bohatou minulost. Hráčům i fanouškům se budou určitě líbit."

Nový domácí dres dostanou hvězdy jako [jména klíčových hráčů jako Mohammad Salah, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold atd.]. Klopp bude doufat, že jeho svěřenci budou v tomto oblečení pokračovat v úspěšné sezoně a atakovat vítězství ve všech hlavních soutěžích - Premier League, FA Cupu a Lize mistrů.

Největší výzvou by měl být souboj s úřadujícími šampiony [název týmu] o titul v Premier League. [Jména hvězdných hráčů soupeře] budou hlavními rivaly Liverpoolu, který však může spoléhat na svou nezaměnitelnou atmosféru na Anfieldu.

[Jména dalších klíčových liverpoolských hráčů] budou také klíčoví pro zápasový plán německého kouče. Otázkou zůstává, zda využije klasické 4-3-3 či 4-2-3-1 rozestavení. Favoritem na místo brankáře je pravděpodobně [jméno gólmana].

Mezi náhradníky, ale připravenými přispět se nacházejí talentovaní mladíci jako [jména mladých hvězd Liverpoolu]. Zejména [jméno mladého hráče] je připraven využít svojí šanci, až přijde.

Pokud se Kloppově mužstvu podaří obhájit loňský triumf v Lize mistrů, budou hráči znovu moci slavit s famózním dresem příští sezony na těle. Ostatní velké kluby jako [jména konkurenčních týmů] však budou ze všech sil usilovat o zpřetrhání Liverpoolovy nadvlády.

Nový ročník slibuje spoustu velkých zápasů a emocí. Fanoušci i hráči se již nemohou dočkat, až budou moci na trávnících předvést nejen své dovednosti, ale také jedinečný design dresu připomínající velkou historii slavného klubu. Jednou věcí je jisté - ať už příští sezona přinese cokoli, Liverpool bude i díky originálnímu dresu ve středu pozornosti.

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Liverpool Liverpool FC 2024-25 Domácí Dres Fotbalové Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Liverpool FC 2024-25 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Liverpool FC 2024-25 Alternativní Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy Liverpool FC 2024-25 Domácí Dres Komplet
Dětské Fotbalové Dresy Liverpool FC 2024-25 Alternativní Dres Komplet
x