0 položek - 0Kč
Top Ads

"Rot & Weiß ein Leben lang" - domácí dres FC Bayern München 2023-24

Klub FC Bayern München vydal nový domácí FC Bayern München Dresy pro sezónu 2023-24, čímž vzdal hold červenobílému dědictví klubu.

Nový dres vychází z klasických stylů minulosti a na tomto základě je aktualizován pro novou sezónu a nově interpretuje klasické červené a bílé barvy, které představují identitu a nadšení týmu. Dres je založen na osvěžující bílé, doplněné poutavými tmavě červenými rukávy, ukazující červenobílý šarm v jednoduchém stylu, vzdávající hold domácímu dresu týmu, když poprvé hrál v Bundeslize. Na vnitřní straně límce jsou vyražena slova „Rot & Weiß ein Leben lang“, což znamená „červená a bílá na celý život“, a také odkazuje na klubová nařízení o červenobílých barvách domácího dresu, která dále odrážejí designový jazyk dresu.

Aby odrážely červenobílé dědictví FC Bayern a jeho silné spojení s městem Mnichov mimo fotbal, spojí adidas a FC Bayern své síly v bavorském hlavním městě na hudebním festivalu Superbloom (událost 2. až 3. září), aby prohloubili svůj vliv. červenobílého příběhu, který ukazuje, že Mnichov má také „červené a bílé srdce“.


  Senior produktová manažerka Adidas Football Lisa Datz (Lisa Datz) řekla: "Červená a bílá barevná schéma je významným symbolem Bayernu Mnichov již více než století. Představuje hrdost, silné sebevědomí a radost z vítězství. nový dres , znovu jsme zdůraznili důležitost červenobílého barevného schématu pro tým. Velmi se těšíme, až uvidíme nové dresy, které nosí hráči a fanoušci, a společně napíšeme slavnou kapitolu červenobílých."

Hráčská verze domácího dresu je vybavena technologií HEAT.RDY a na tomto základě využívá odpovídající tkaniny a textury, které pomáhají „Southern Star“ hrát na hřišti výkon s vysokým leskem a chladným pocitem těla. Fan verze dresu je vybavena technologií AEROREADY, která využívá tkaniny odvádějící vlhkost, aby přinesla suchý zážitek.


  Útočník a klubová legenda Bayernu Thomas Müller (Thomas Müller) řekl: "Červené a bílé barevné schéma mě provází celý můj život. Nový domácí dres zdědil klasický design a představuje slavnou historii Bayernu."

Hráčka Bayernu Lina Magull (Lina Magull) řekla: "Když si vzpomenete na Bayern, okamžitě se vám vybaví červená a bílá. Když jsem byl dítě, měl jsem tyto barvy ve svém pokoji a mohl jsem je nosit na hřišti. bílý dres byl mým snem už od dětství. Tento nový dres spojuje slavnou historii a elegantní styl týmu a my dostojíme slávě červenobílého dresu."

Jak hráčská, tak fanouškovská verze dresu jsou vyrobeny z recyklovaných tkanin z polyesterových vláken, což dokazuje důsledné odhodlání společnosti Adidas snižovat znečištění plastovým odpadem. Začátkem tohoto roku společnost Adidas oznámila, že její cíl nahradit původní polyesterová vlákna recyklovanými polyesterovými vlákny na všech možných místech do konce roku 2024 může být dokončen v předstihu.

Hráči Bayernu obléknou dres poprvé v utkání proti RB Lipsko 20. května.

Verwante Tags

FC Bayern München Dresy Fotbalové Dresy Bayern Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy FC Bayern München 2023-24 Domácí Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy FC Bayern München 2023-24 Domácí Dres Komplet
Fotbalové Dresy AFC Ajax 2023-24 Venkovní Dres Mužské
Dámské Fotbalové Dresy Manchester City 2023-24 Domácí Dres
x