0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Jak se obrana Arsenal stala katalyzátorem boje o titul

Snaha o získání mistrovského titulu byla podpořena jejich dobře založeným obranným zařízením. Alex Keble si myslí, že Arsenal má nejlepší ochranu v Evropě, což by jim mohlo poskytnout výhodu v jejich misi za úspěchem. Alex Keble analyzuje bleskový start Arsenalu do roku 2024 a přesně to, jak jejich ochrana skutečně poskytla platformu pro jejich styl volného skórování. Kampaň Arsenalu v roce 2023 byla definována vysokou bodovou sérií, která ukradla pozornost. Infrakce je mnohem více vzrušující než ochrana; 25 cílů v šesti videohrách Premier League je více poutavé než umožnění pouhých tří cílů, protože trvání. 


Obranná zdatnost týmu Collection byla určujícím atributem jejich sezóny a je to to, co je bude odlišovat, pokud se jim podaří zajistit svůj první titul organizace za 2 roky, až dokončí projekt 2023/24. Ukazuje se, že Artetova určující kvalita jako vedoucího je organizování téměř bezchybného rámce mimo držení míče, který se vyznačuje agresivním a dusivým lisem. Collection byli v této sezóně pozoruhodně úsporní, pokud jde o získávání cílů, což umožnilo ligově nízkých 23 gólů. Jejich vynikající obrannou hru podtrhuje nízká celková hodnota očekávaných gólů proti (xGA), která činí 18,52, což je neuvěřitelných 3,5krát méně než u dalšího nejlepšího celku, Manchesteru City. Ve skutečnosti je jejich celkový součet xGA za rok 2024 pouhých 1,90, což je opravdu pozoruhodný úspěch. 


Toolbox odehráli šest zápasů oproti sedmi ostatním Diskutovaný Artetův defenzivní mentoring Stejně jako u Pepa Guardioly je strukturou Artetova mentoringu podpora. To by se mohlo zdát kontraproduktivní, nicméně drobné informace o poziční hře a vysokém držení míče, které jsou pro tyto dva trenéry charakteristické, se týkají jak ničení rizika protiútoků, tak vytváření příležitostí. Pro Artetu je obecným konceptem vysoký a tvrdý tlak, i když v cílených minutách. Na rozdíl od neustálého presinku, který je k vidění u Liverpoolu a Tottenhamu Hotspur, má Arsenal zvláštní spouštěcí mechanismy, které ho nutí přejít do akce, často přechází k systému presinku muž proti muži, aby přitlačil, utlumil a získal míč zpět. Collection vyniká v Premier League svou působivou schopností vyhrávat míče v poslední třetině zápasu, se 173 míči je na 2. místě. 


Kromě toho jsou druzí v počtu střel s vysokým počtem otočených míčů, kterých mají 52, a čtvrtí v kompletní rozmanitosti presovaných sérií, kterých mají 380. Kromě toho se Toolbox honosí silnou silou v presinku, s 9,9 přihrávkami na jednu obrannou akci (PPDA) zaujímá třetí místo.

Verwante Tags

Arsenal Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Arsenal FC 2023-24 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Arsenal FC 2023-24 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Arsenal FC 2023-24 Alternativní Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy Arsenal FC 2023-24 Domácí Dres Komplet
x