0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Inter Miami CF pro sezónu 2024-25 Domácí dres - "2getherness dres"

Společnost Adidas společně s fotbalovým klubem Inter Miami CF oznámila nový domácí dres pro sezónu 2024-25 s názvem "2getherness Jersey". Nový dres reflektuje dvojí identitu tohoto týmu ze jižní Floridy.


Inter Miami CF má své základny v Miami a Fort Lauderdale a dres je v barvách růžové a černé. Klubové heslo "Svoboda snů" je dvojjazyčně napsáno anglicky (Freedom to Dream) a španělsky (Libertad Para Soñar) a klubový znak zobrazuje dva velké volavky, což symbolizuje dualitu a jednotu klubu. * 2getherness je složenina slov togetherness (soudržnost) a číslice 2.


Nový dres představuje hlubší a sytější odstín růžové než předchozí verze (Easy Pink), což působí vizuálně příjemněji. "M"-tvarový vzor na tkanině skrývá důmyslný detail. Anglické klubové heslo "Freedom to Dream" je umístěno na límci, zatímco španělské heslo "Libertad Para Soñar" je na spodním okraji.


Mike Ridley, viceprezident pro značku a marketing klubu Inter Miami CF, řekl: "Stejně jako předchozí generace dresů 'Heart Beat Kit', i '2getherness Jersey' klade důraz na detaily a zachovává tradici růžové barvy." Dne 29. ledna se nový dres poprvé objevil v přátelském utkání mezi Inter Miami a Al-Hilal SFC z Saúdské Arábie. Fanoušci z jižní Floridy budou moci nový dres poprvé vidět v akci 15. února, když Inter Miami CF přivítá Newell's Old Boys na stadionu DRV PNK Stadium.


Nové dresy pro novou sezónu budou k dispozici ve dvou verzích, obě vyrobené z 100% recyklovaných materiálů a vybavené technologií AEROREADY, která odvádí pot a udržuje příjemný pocit na těle. Dresy pro hráče mají exkluzivní tepelně přenosné 3D klubové znaky a vlastní detaily, zatímco dresy pro fanoušky mají vyšívané klubové znaky.


Kromě toho "La Noche Kit", který byl poprvé uveden na začátku roku 2023, bude i nadále používán jako venkovní dres.

Verwante Tags

Inter Miami CF dres Inter Miami 24/25 dres 2getherness

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Inter Miami CF 2024-25 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Inter Miami CF 2024-25 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Inter Miami CF Lionel Messi #10 2024-25 Domácí Dres Mužské
x