0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Inovativní a pokrokový duch: Domácí dres AC Milán pro sezónu 2023-24

Casper Stylsvig, výkonný ředitel AC Milán, uvedl: "Červeno-černé pruhy jsou již zakořeněné v DNA klubu a fanoušků. Symbolizují neobyčejnou vášeň AC Milána a dávno překonaly hřiště, staly se životním stylem, který přináší všem fanouškům příslušnost a jedinečný styl. Dnes, s odhalením nového domácího dresu, opět ukazujeme pevnou vazbu mezi klubem a městem Milán. Děkujeme občanům za jejich vášnivou podporu, která reprezentuje inovační a pokrokový duch tohoto úžasného města."


"Jsme velmi hrdí, že budeme i v nadcházející sezóně spolupracovat s AC Milan Dresy. Design nového domácího dresu ukazuje rozhodnost PUMA v podporování rozvoje sportu a kultury a ducha vytrvalosti AC Milána. Nový domácí dres AC Milán není pouze oblečením, ale je symbolem jednoty týmu, města Milán a oddaných fanoušků," uvedl Marco Mueller, vedoucí týmu sportovních produktů ve společnosti PUMA Fotbalové Dresy.


Nový domácí dres pro sezónu 2023-24 AC Milána bude mít dvě verze. Hráčský dres bude vyroben z nejlehčího výkonného materiálu ULTRAWEAVE od značky PUMA a bude vybaven technologií dryCELL pro odvod potu. Lehká čtyřsměrná elastická tkanina (která obsahuje elastické vlákno elastan ve stříži, což jí dodává elasticitu ve svislém i vodorovném směru) výrazně snižuje hmotnost dresu a pomáhá hráčům a týmu na hřišti být rychlejší, plnější energie a dosáhnout lepších sportovních výkonů. Fanouškovská verze dresu bude vyrobena z 100% recyklovatelného polyesterového materiálu a bude kombinována s klasickou technologií dryCELL pro odvod potu.


AC Milán poprvé předvede nový domácí dres ve zápase posledního kola sezóny proti Hellas Verona FC, který se uskuteční 4. června.

Verwante Tags

AC Milan Dresy AC Milan 2023-24 Fotbalové Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy AC Milan 2023-24 Domácí Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy AC Milan 2023-24 Domácí Dres Komplet
Dětské Fotbalové Dresy Juventus FC 2023-24 Domácí Dres Komplet
x