0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

fotbalové dresy portugalské reprezentace na Euro 2024

Společnost Nike ve spolupráci s Portugalským fotbalovým svazem (FPF) představila zbrusu nové domácí a venkovní dresy portugalské fotbalové reprezentace.


Domácí dres pro rok 2024 ukazuje portugalskou národní tradici z moderního pohledu, vytvořením střetavých barev se vzdává holdu portugalské vlajce a kulturní kreativitě této země. Venkovní dres pak oslavuje tradiční architekturu Portugalska, kdy modré mozaikové dlaždice dodávají klasickému bílému designu venkovního dresu jemnou proměnlivost.


Oba dresy jsou představeny v novém stylu, používající vysokovýkonný pletený materiál, který je doplněn bočními pruhy a nápadným Liteflex logem na hrudi.


Dresy pro muže i ženy národního týmu Nike pro rok 2024 využívají technologii Dri-FIT ADV, která představuje nejvyšší standard Nike v oblasti výkonného oblečení. Dresy 2024 kombinují výsledky výzkumu z Nike Sportovního výzkumného laboratoře (NSRL) a pokročilé technologie měření lidského těla, aby poskytovaly vynikající flexibilitu a prodyšnost v klíčových oblastech, což pomáhá hráčům připravit se na letošní letní světovou scénu. Technologické inovace ve fotbalových dresech nastavují nové standardy pro přesné nastavení výkonu. S využitím 4D datově řízeného designu a výpočetních metod byly vylepšeny všechny prvky dresů.


Tým designérů společnosti Nike vložil do dresů pro rok 2024 novou energii, vytvořil zářivé barevné schémata s názvem "metaprism", která zvýrazňují tradiční barevné schémata národních týmů z hlediska světla a pohybu. Každý design přidává unikátní charakter příslušnému národnímu týmu, zatímco zachovává estetické rysy příslušné země a regionu.

Verwante Tags

Mistrovství Evropy 2024 Fotbalové Dresy Portugalsko ME 2024 Portugalsko Domácí 2024 Portugalsko Venkovní 2024

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Portugalsko Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Portugalsko Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
x