0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Flamengo představuje venkovní dres pro sezónu 2024-25

Brazilský klub Flamengo společně se značkou adidas odhalil nový venkovní dres pro sezónu 2024-25.

Při této příležitosti se inspirovali hudbou a rytmy a pozvali rapera Tokia DK a DJ Papatinha ke spolupráci na singlu "A Mudança Sou Eu" (Já jsem ta změna). Píseň složená speciálně pro představení nového dresu je k dispozici na Spotify a YouTube kanálu Tokia DK a také na sociálních sítích Flamenga a adidasu.

Ve videu k vydání dresu se objevili hráči jako Erick Pulgar, Everton Cebolinha, Pedro, mladý talent Joshua a fotbalistky Duda a Thaisa.

Venkovní dres má bílý základní odstín s vlnkovým vzorem doplněným o klubové barvy - červenou a černou. Šortky jsou černé a štulpny bílé, obojí se třemi pruhy v červené barvě.

Hráčská verze dresu využívá inovativní technologii HEAT.RDY pro lepší termoregulaci a pocit svěžesti. Fanouškovská obsahuje AEROREADY materiál pro pohodlné a svěží nošení.

"Jsem nadšený představením nového venkovního dresu," řekl kapitán Flamenga [jméno kapitána]. "Líbí se mi minimalistický vzhled s jemnými detaily v klubových barvách. Bude skvělé jej obléct pro naše venkovní zápasy."

Trenér [jméno trenéra] byl také nadšený: "Dres vyzařuje energii a styl, který k Flamengu bezpochyby patří. Věřím, že hráči v něm předvedou svou nejlepší hru."

Záložník [jméno záložníka] přiznal, že design je neobvyklý: "Nejdřív jsem si na ten vzor musel zvyknout. Ale čím více se na něj dívám, tím více mi přiroste k srdci. Bude nás na hřišti určitě dělat nápadnými."

Hvězdný útočník [jméno útočníka] očekává, že venkovní dres přinese štěstí: "V posledních sezonách jsme venku moc nebodovali. Snad nový dres zláme to kouzlo a pomůže nám k lepším výsledkům na hřištích soupeřů."

Flamengo bude doufat, že se jim podaří využít potenciál tohoto dresu hned v prvním venkovním zápase proti [název soupeře]. [Jména klíčových hráčů soupeře] bezpochyby budou velkými rivaly.

Místní derby s [název rivala] bude také velkým testem. [Jména hvězd rivala] jsou vždy nebezpeční a budou chtít nový dres Mengo "odříct" hned při své premiéře.

Další venkovní výzvou bude cesta na půdu [název španělského či evropského klubu] v rámci [název soutěže]. Červenočerní budou muset hrát na vysoké úrovni, aby si přivezli body z tak těžkého prostředí.

Vedle těchto významných zápasů budou klíčové i všechny ostatní venkovní duely v boji o titul v brazilské lize. [Jména konkurentů v lize] budou tvrdými soupeři při pokusu Flamenga obhájit mistrovskou trofej.

Do té doby ale nejprve musí červenočerní zvládnout přípravné zápasy, aby se řádněrozehráli. Fanoušci budou novým venkovním dresem jistě nadšení a na tribunách vytvoří skvělou atmosféru.

Celkově působí nový venkovní dres Flamenga svěže a neotřele. Minimalismus a vlnkový vzor mu dodávají jedinečný styl, zatímco černočervené detaily připomínají klubovou identitu.

Zbývá jen doufat, že dres přinese na hřištích soupeřů to správné štěstí. Flamengo bude chtít ukázat, že je to stejný tým plný hvězd jako doma, jen s trochu jiným oděvem. Kdoví, možná si tenhle dres nakonec získá srdce všech fanoušků stejně jako loňský domácí kjekt?

Ať už bude osud nového dresu jakýkoli, je tu pro přidání další kapitoly do bohaté historie úspěchů tohoto velkoklubu. Červenočerní mají rozhodně dostatečný potenciál, aby své skvělé hráče a tento nový dres udrželi mezi vítězi.

Verwante Tags

CR Flamengo Fotbalové Dresy Flamengo Flamengo Dres 2024-25 Flamengo Venkovní Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy CR Flamengo 2024-25 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy CR Flamengo 2024-25 Domácí Dres Mužské
x