0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Dresy Corinthians pro sezónu 2024-25 doma i venku

V noci plné slavností a příslibů se Parque São Jorge stává symbolickým místem činnosti. Pod heslem „Nossa história uma página em preto“ (Naše historie je černá stránka) spojily Nike a brazilský klub SC Corinthians Paulista své síly, aby podpořily protirasistické iniciativy a vydaly dres pro novou sezónu. V kontextu, kdy nejméně 41 procent hráčů v hlavních brazilských domácích soutěžích zažilo rasové zneužívání, se přijetí opatření v boji proti tomuto problému stalo zásadní.
„Od svého založení na začátku minulého století jsou FC Corinthians populární, inkluzivní a šampioni demokracie a multikulturalismu ve sportu. Přesto musíme udělat více, proto jsme spojili síly s Nike a Joining other partners in tato příčina boje proti rasismu prostřednictvím praktických akcí má důsledky, které jdou daleko za dres a jeho zahajovací kampaň byla a vždy bude pro naše černé bratry a sestry 'Alvinegro Paulista',“ řekl prezident Corinthians Augusto Melo.

Ve spolupráci s neziskovou organizací Observatório da Discriminação Racial do Futebol (ODRF) zahájí Corinthians a Nike (prostřednictvím společnosti Fisia, distributora značky v Brazílii) program zaměřený na mladé sportovce, profesionály v mužském a ženském fotbale, kurzy rasistické gramotnosti. pro sportovce a cvičence. Kromě toho bude poskytnut manuál „Combatendo o Racismo no Futebol“ Tento materiál bude sloužit jako reference pro letošní interaktivní aktivity s fanoušky a lze jej zdarma získat na oficiálních stránkách Nike.
"Je nesmírně důležité, že Nike spolupracuje s Corinthians na vývoji kurzů o rasismu pro profesionální týmy a základní hráče. Toto je zásadní krok v podpoře protirasistické výchovy ve fotbale, prostředí, které je bohužel skvělé na těchto dvou institucích je to, že společně pracují na zvýšení tohoto povědomí a prokazují skutečné odhodlání prosazovat rovnost a bojovat proti rasismu. Doufáme, že tato iniciativa bude inspirací pro další organizace, přidejte se k nám a vydejte se stejnou cestou,“ řekl Marcelo Carvalho, ředitel ODRF.

Ve spolupráci s Centrem pro integraci podnikání a vzdělávání (Centro de Integração Empresa-Escola, CIEE) bude 15. května oznámeno, že 20 mladým černochům poskytne plná stipendia Nadaci sociálního a politického institutu v São Paulu ( Fundação Escola de Sociologia e Política de São Paulo, FESPSP) studuje administrativní kurz, který se zaměří na předměty orientované na sportovní trh. Studenti navíc během studia získají finanční pomoc a psychologické poradenství.
Z 20 stipendií bude 9 přiděleno účastníkům společenských aktivit podporovaných Nike v São Paulu, dalších 9 bude přiděleno mladým lidem doporučeným CIEE a 2 budou přidělena sportovcům certifikovaným Corinthians Club. Iniciativa má za cíl zvýšit zastoupení černochů ve sportovním managementu. Kromě toho se klub zavazuje upřednostnit přijímání těchto studentů v budoucích náborových procesech.
"Jsme odhodláni prosazovat rovnost a respekt ve všech oblastech, ale zejména ve sportu, který by měl být inkluzivním prostorem. Proto podporujeme organizace a jednotlivce, aby se cítili zmocněni bojovat proti rasismu. Věříme, že fotbal hraje svou roli." v tom hraje klíčovou roli v procesu transformace,“ dodal Gustavo Viana, marketingový ředitel společnosti Fisia, oficiálního distributora Nike v Brazílii.

Domácí dres nové sezóny je převážně bílý, s přechodovým designem od bílé po černou na manžetách a lemu, venkovní dres má celočerný „tmavý“ tvar. Vzhledem k jeho dopadu a reprezentativnosti se Corinthians a Nike rozhodly poprvé debutovat s venkovním dresem v sobotním (4. května) zápase v Neo Química Areně.
Písmo pro jména a čísla hráčů vytvořila designérka a umělkyně Giulia Fagundes. Písmo inspirované bohatou kulturou africké diaspory je stylizované a vyznačuje se jedinečnou texturou založenou na starověkých symbolech Ghany Adinkra. Tento vizuální přístup oslavuje velikost a sílu týmu, respektuje jeho historii a budoucnost a odráží afrofuturismus.
Uvnitř límečku dresu je černobílá ikona, která zahrnuje otisk ruky a slogan „Tamo Junto e Misturado (Jednota a integrace)“, zdůrazňující důležitost sjednocení všech v boji proti rasismu.

Hráčská verze dresu je vyrobena pomocí nové technologie Nike Dri-FIT ADV v kombinaci s vysoce výkonným úpletem odvádějícím vlhkost, který udržuje hráče v suchu a pohodlí a zároveň dominuje hře.
V rámci závazku společnosti Nike „Move To Zero“ k udržitelnosti jsou všechny fotbalové dresy Nike vyrobeny z recyklovaných plastových lahví. Od roku 2010 společnost Nike recyklovala více než miliardy vyřazených plastových lahví prostřednictvím udržitelného designu produktů, které jsou recyklovány do nových produktů Nike.

Součástí kampaně, kterou vede kreativní agentura Wieden + Kennedy SP, je také manifestační film, ve kterém vystupují legendární fotbalista Wladimir, zpěvačka Negra Li, současní hráči Wesley, Raniere Raniele, Yasmim, Ju Ferreira, bývalý hráč Grazi a studentka Anna Beatriz, z nichž všichni zastupují. různé generace v klubové historii černých protagonistů.

Verwante Tags

Dresy Corinthians 2024-25 Fotbalové Dresy Corinthians Domácí Dres Corinthians Venkovní Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Corinthians 2024-25 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Corinthians 2024-25 Domácí Dres Mužské
x