0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Domácí a venkovní dresy Itálie národní fotbalové reprezentace - Dresy pro Mistrovství Evropy 2024

Před samotným začátkem EURO 2024 Adidas představil nové sady domácích a venkovních dresů pro svých sedm evropských týmů. Hráči těchto týmů budou mít na sobě nové dresy při boji o trofej Henriho Delaunaye. Každý design dresu byl šikovně spojen s tradičními prvky a moderním stylem, aby sjednotil fanoušky a hráče a vyvolal jejich hrdost a příslušnost. Pro letošní sérii EURO se tým designérů z Adidasu rozhodl použít dresy jako "plátno" pro symboliku naděje a jednoty, přičemž volně rozvíjel svou kreativitu a dodržoval princip "následování fotbalové tradice a vytváření nových perspektiv".Dresy Itálie Mistrovství Evropy 2024


Italské dresy na EURO 2024 navržené společností Adidas prezentují živé grafiky a barvy, které odrážejí radost a naději hráčů i fanoušků vzhledem k blížícímu se turnaji.


Inspirací pro tyto dresy byla španělská kultura, vlajka a přírodní scenérie, přičemž nové dresy kombinují klasický styl s moderním nádechem. Dresy mají vlnitý motiv, který spojuje národní květinu, karafiát, s tvarem oceánu obklopujícího Pyrenejský poloostrov.


Venkovní dresy také ukazují krásu vln a květů, používají nekonvenční barevné kombinace na pozadí a po stranách, evokují atmosféru rušných španělských pláží v létě. Na obou typech dresů se nachází karafiát na zadní straně krku, symbolizující spojení fanoušků a hráčů.


Symbol karafiátu má své kořeny ve španělské historii, když byl prvním květem, který španělský král Karel I. a V. daroval své manželce Isabelě Portugalské. Od té doby se karafiát stal národním květem Itálie, symbolem lásky a úcty.


Viceprezident oddělení produktů a designu společnosti Adidas, Sam Handy, uvedl: "Dresy národních týmů jsou vizuálním symbolem, který sjednocuje celou zemi, a hráči, kteří je nosí při reprezentaci, doufají, že přinesou fanouškům nezapomenutelné okamžiky. Tyto dresy nezastupují pouze sport, ale také vášeň, která nás spojuje, a sdílenou identitu, zejména během mezinárodních zápasů."


Každý dres je výsledkem úzké spolupráce mezi Adidasem a národním týmem, s lehkým designem a pokročilou technologií Adidas, která má zlepšit výkony hráčů pod tlakem.


Nové dresy národního týmu odrážejí vysokou prioritu, kterou Adidas věnuje hráčům a fanouškům na této letní fotbalové slavnosti. Jako partner UEFA po desetiletí Adidas dodává oficiální fotbalový míč "FUSSBALLLIEBE" pro EURO 2024, poprvé přináší technologii "CONNECTED BALL" na turnaj EURO.

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Itálie Dresy Itálie Mistrovství Evropy 2024 tálie ME 2024 Itálie 2024 Domácí Dres Itálie 2024 Venkovní Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Itálie Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Itálie Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
x