0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Chorvatský národní tým 2024 Evropský pohár domácí a venkovní dresy

Nike ve spolupráci s Chorvatským fotbalovým svazem (HNS) představil zbrusu nové domácí a venkovní dresy chorvatského národního týmu.

Chorvatsko Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres

Domácí dres Chorvatska z roku 2024 odvážně přetvořil ikonické červenobílé pruhované tričko týmu, větší bloky pruhů pomohou vytvořit výraznější podobu vlajky. Výraz "OBITELJ" uvnitř límce podtrhuje jednotu celé fotbalové rodiny Chorvatska, zatímco pruhovaný límec přidává více módního cítění. Venkovní dres je charakterizován šikmými pruhy, které odkazují na hrdiny z roku 1998, a návrat modré barvy také rezonuje s modrou na znaku národního týmu a na chorvatské vlajce.

Chorvatsko Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres

Nike 2024 mužské a ženské národní týmové dresy využívají technologii Dri-FIT ADV, což je vrcholový standard výkonového oblečení od Nike. Výzkum provedený v Nike Sports Research Lab (NSRL) a data získaná pomocí pokročilé technologie skenování těla umožnily vytvoření dresů pro rok 2024, které poskytují hráčům flexibilitu, prodyšnost a ventilaci, když letos léto vystoupí na světovou scénu, a zajišťují podporu tam, kde je to nejvíce potřeba. Technologické inovace ve fotbalovém vybavení na celém světě stanovují nové standardy pro přesné nastavení designu pro sportovní výkony. Každý prvek dresu byl zlepšen pomocí 4D datově řízeného designu a výpočtů.


Pro dosažení nové vitality ve směru barev dresů z roku 2024 použil designový tým Nike spektrální přístup k aktualizaci barevného schématu každého národního týmu. Tento rok se používá metoda nazývaná "Metaprism", která zesiluje tradiční barvy každé země prostřednictvím světla a dynamických vizuálních efektů. Každý design posouvá barevnou paletu každého národního týmu směrem k jedinečnému směru a zároveň zachovává estetické rysy dané země.

Verwante Tags

Fotbalové Dresy Chorvatsko Chorvatsko Mistrovství Evropy 2024 Chorvatsko ME 2024 Dres Chorvatsko 2024 Domácí Dres Chorvatsko 2024 Venkovní Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Chorvatsko Mistrovství Evropy 2024 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Chorvatsko Mistrovství Evropy 2024 Domácí Dres Mužské
x