0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Připomínka 121 let: Domácí dres Real Madryt na sezonu 2023-24

Domácí dres Real Madryt pro sezónu 2023-24 je pocta jednoduché barevné kombinaci a minimalistické estetice, které spojují fanoušky a hráče po dobu 121 let.


Dnes je čistě bílý dres již symbolem madridismu, a čistá bílá barva a její designová krása okamžitě probudí hrdost a příslušnost ve srdcích fanoušků Real Madryt po celém světě. Design domácího dresu je zaměřen na jednoduchost a eleganci, s černozlatým Výstřihem obohaceným o vrstvený efekt a nápadné svislé černé pruhy na bocích.


Nový dres Realu Madrid pro hráče v sezóně 2023-24 je vybaven technologií HEAT.RDY, která podporuje cirkulaci vzduchu a pomáhá hráčům udržovat si pocit pohodlí a chladu. Verze pro fanoušky je vybavena technologií AEROREADY, která díky materiálu, který odvádí vlhkost, poskytuje suchý zážitek při podpoře zeleného pažitu.


Pro oslavu uvedení nového dresu a ukázání jeho sjednocující síly zveřejnila Adidas speciální "rodinnou fotku". Na fotografii se sešli členové mužského a ženského fotbalového týmu Realu Madrid, členové ženského basketbalového týmu Realu Madrid, zástupci mládežnické akademie Realu Madrid a členové týmů pod LaLiga Genuine pro hráče s mentálním postižením.


Nový domácí dres Real Madryt pro sezónu 2023-24 se poprvé objeví na trávníku během klubového turné v USA během přípravného období.

Verwante Tags

Real Madryt Dresy Fotbalové Dresy Real Madryt 2023-24

Nieuws gerelateerde Producten

Dámské Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Domácí Dres
Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Domácí Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid 2022-23 Domácí Dres Komplet
Fotbalové Dresy Real Madrid 2022-23 Domácí Dres Mužské
x