0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Legendární pozice klubu: Real Madrid Dresy 2023-24 Alternativní

Dnes oficiálně představil Real Madrid Club de Fútbol druhý venkovní dres pro sezónu 2023-24. Tento dres odvážným způsobem znovu vypráví legendární příběh klubového emblému Real Madrid a oslavuje historické postavení Real Madrid jako evropského legendárního fotbalového klubu. 


Jako poklonu ikonickým druhým venkovním dresům Real Madrid Dresy z minulých sezón, má nová kolekce základní černou barvu s výrazným žlutým zdobením na klubovém emblému a zároveň s černým rámečkem kolem emblému.


Tento dres čerpá inspiraci z dresu, který Real Madrid nosil v evropském finále Ligy mistrů proti Valencii CF v roce 2000, kde Real Madrid získal titul. Dres má černou základní barvu, která má připomenout fanouškům slavné okamžiky klubu z evropských pohárů, včetně rekordních 14 titulů v Lize mistrů.


Zároveň jsou barevné detaily dresu inspirovány ikonickou korunou klubu Real Madrid, která byla nově navržena a umístěna na hrudi dresu v živých tónech, s klubovými iniciálami na levé straně límce.


Sam Handy, viceprezident pro design, řekl: "Čerpali jsme inspiraci z dlouhé historie Real Madrid jako průkopníka ve světě fotbalu a vytvořili jsme dres, který umožní fanouškům i hráčům vyniknout mezi ostatními. Je to produkt, který poskytuje podporu sportovcům na velkém pódiu. Kromě toho, spojením tradice, identity a vyjádření jsme vytvořili dres, který bude úspěšný jak pro fanoušky na ulici, tak pro hráče na hřišti."


Tento Fotbalové Dresy Levně byl navržen pro podporu výkonnosti světových hráčů a využívá nejnovější technologie od Adidasu. Hráčská verze dresu je vybavena technologií HEAT.RDY, která má za cíl poskytnout hráčům pohodlný pocit při vysokonáročných fotbalových zápasech. Fanouškovská verze dresu využívá technologii AEROREADY, která pomocí odvodu vlhkosti zajišťuje suchý a pohodlný pocit.


Zároveň byla společnost Adidas ve spolupráci s Real Madrid Club de Fútbol uvedla na trh řadu kulturních oděvů, které jsou inspirovány designem druhého venkovního dresu. Tato kolekce umožňuje fanouškům projevit svou lásku k týmu i mimo hřiště.

Verwante Tags

Real Madrid Dresy Real Madrid 23/24 Fotbalové Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Alternativní Dres Mužské
Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Venkovní Dres Mužské
x