0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

"El Alma del Club": Dres Real Madrid pro sezónu 2023-24 Venkovní

Dnes oficiálně představila značka Adidas nový venkovní Real Madrid Dresy pro sezónu Venkovní 2023-24 s názvem "El Alma del Club", který byl navržen s inspirací z klubové filozofie známé jako "Madridismus".

Každý rok mnoho fanoušků Realu Madrid cestuje tisíce kilometrů a překonává všechny překážky, aby podpořili "Galaktickou loď". Design nového dresu má za cíl uctít a oslavovat podporu a oddanost fanoušků, která se neztrácí, a kterou projevují nejen na stadionu Bernabéu, ale i mimo něj.


Hlavní barva dresu je námořnická modř a zdobí ho rozmazaný vzor symbolizující "nekonečno" jako pocta nehasnoucí vášni a podpoře madridismu. Na rukávech jsou patrné tři pruhové motivy, značkové barvy klubu - zlatá, stříbrná a fialová, které skvěle vystihují pocit svobody a radosti fanoušků při sledování Galaktické lodi na jejich cestě přes hory a moře.


Sam Handy, viceprezident designu značky Adidas, řekl: "Ať už hrají doma nebo venku, Real Madrid je vždy obklopen obrovským počtem fanoušků. Proto jsme při návrhu venkovního dresu pro tuto sezónu zahrnuli dobrodružnou duši cestování, kterou věříme, že jak hráči, tak fanoušci si oblíbí. Blíží se vzrušující nová sezóna a už teď se nemůžeme dočkat, až madridisté z celého světa obléknou nový dres."


Pánské i fanouškovské verze dresu jsou vybaveny technologií HEAT.RDY, která poskytuje hráčům příjemný pocit na hřišti a umožňuje jim vyniknout na nejvyšší úrovni fotbalových zápasů. Fanouškovské verze mají technologii AEROREADY, která díky svým odvětraným a absorpčním vlastnostem zaručuje pohodlí a suchý pocit během podpory na zeleném trávníku.


Dresy, jak hráčské, tak fanouškovské, jsou vyrobeny z recyklovaných polyesterových vláken, což je důkazem odhodlání Adidasu snižovat znečišťování plastovým odpadem.


Fotbalové Dresy Levně, Venkovní dres bude poprvé představen na letní americké cestě Realu Madrid, když hráči jako Jude Bellingham, Toni Kroos, Nacho, David Alaba a další nastoupí na hřiště v zápase proti AC Milán dne 23. července v Los Angeles. K oslavě uvedení nového venkovního dresu bude Real Madrid pořádat speciální akci připomínající jihoamerický karneval, aby uctil latinskoamerické komunity v pořádajícím městě. Před zápasem 23. července vystoupí několik latinskoamerických umělců, jako jsou kolumbijský umělec Lupe Fuentes a mexický rapper Aleman, kteří předvedou skvělá vystoupení pro klubové legendy a pozvané hosty.

Verwante Tags

Fotbalové Dres Fotbalové Dresy Levně Real Madrid Dresy Real Madrid 23/24

Nieuws gerelateerde Categorieeën

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Venkovní Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Venkovní Dres Komplet
Dětské Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Domácí Dres Komplet
Fotbalové Dresy Real Madrid 2023-24 Domácí Dres Mužské
x