0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

"Echte Liebe": BVB Borussia Dortmund Fotbalové Dresy 2023-24 Venkovní

Světově přední sportovní značka PUMA se spojila s Borussií Dortmund pro vydání venkovního dresu pro sezónu 2023-24. Nazvaný podle klubového hesla "Echte Liebe" (Skutečná láska), byl návrh tohoto nového venkovního dresu opět vytvořen vášnivými fanoušky Borussie Dortmund z celého světa.


Návrh domácího dresu Borussie Dortmund pro sezónu 2023-24, nedávno odhalený, vzešel z soutěže fanouškovských návrhů, která začala loni. Porota klubu obdržela přes 15 000 příspěvků z celého světa. Když se před nimi objevily mnohé vynikající a náklonnostně vytvořené návrhy, rozhodli se PUMA a Borussia Dortmund znovu respektovat kreativitu a nadšení fanoušků tím, že zvolili návrh od fanoušků k představení nového venkovního dresu pro novou sezónu.


Zcela nový venkovní BVB Borussia Dortmund Dresy pro sezónu 2023-24 má převážně černou barvu jako hlavní, s celým šedým texturovaným potiskem místa založení klubu, Borsigplatz z roku 1909, který pokrývá celý dres. Tento kreativní návrh nejen ctí místo původu klubu, ale také odráží neustálý vývoj a pokrok Borussie Dortmund na fotbalovém hřišti. Černý kulatý límec, spolu s žlutými lemy na rukávech a emblémem na hrudi, s hrdostí zobrazují "černo-žlutou" slávu.


Marco Mueller, vedoucí oddělení PUMA Team Sport Line, vyjádřil svůj zápal a uvedl: "Fanoušci Borussie Dortmund jsou mimořádní. Byli jsme ohromeni množstvím návrhů, které fanoušci předložili, a nakonec jsme pro venkovní dres také přijali návrh od fanoušků. Nový venkovní dres hluboce ctí Borsigplatz a stále připomíná bohatou fotbalovou kulturu Borussie Dortmund."


"Od fanoušků jsme obdrželi mnoho fantastických návrhů na dresy a vybraný návrh pro venkovní dres vynikal zejména mezi ostatními, což vzrušilo porotu. Volba černé barvy jako hlavní byla přirozená a skvěle odpovídá tradici Borussie Dortmund. Jsme velmi spokojeni s konečným výsledkem," vysvětlil Carsten Cramer, výkonný ředitel klubu.


Zcela nový venkovní Fotbalové Dresy Levně Borussie Dortmund pro sezónu 2023-24 bude k dispozici ve dvou verzích. Hráčská verze bude obsahovat nejlehčí výkonný materiál pro dresy od PUMA, ULTRAWEAVE, a technologii dryCELL pro odvádění potu. Tento lehký čtyřsměrně elastický materiál (s elastanovými vlákny v přízi pro elasticitu ve směru obou os) významně snižuje váhu, umožňuje hráčům a týmu vystupovat na hřišti s větší rychlostí a energií. Fanouškovská verze dresu bude využívat 100% recyklovatelné vlákno z polyesteru, spolu s klasickou technologií dryCELL.

Verwante Tags

Borussia Dortmund Dresy BVB Dresy Borussia Dortmund 2023-24 Venkovní Fotbalové Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy BVB Borussia Dortmund 2023-24 Venkovní Dres Mužské
Fotbalové Dresy BVB Borussia Dortmund 2023-24 Domácí Dres Mužské
Dětské Fotbalové Dresy BVB Borussia Dortmund 2023-24 Domácí Dres Komplet
Fotbalové Dresy BVB Borussia Dortmund 2023-24 Cup Alternativní Dres Mužské
x