0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Benzema narušil plány Real Madrid, a přestup Bellingham z Dortmund přinese nižší příjmy než očekávané

Přestup Bellingham do Borussia Dortmund do Real Madrid se zkomplikoval kvůli odchodu Benzema, což prodloužilo jednání a Dortmund obdrží nižší částku než očekával.


Podle německého zdroje Sport1 má odchod Benzema vliv i na příchod Bellingham do Real Madrid. Původně se předpokládalo, že Benzema zůstane a klub bude mít omezený rozpočet pro nového hráče na pozici číslo 9.


Benzema rozhodnutí odejít do Saúdské Arábie zhatilo plány vyšších představitelů Real Madrid, kteří musí nyní nahradit jeho odchod. Klub se zabývá možnostmi jako Mbappé, Kane a Havertz, kteří vyžadují vysoké finanční investice.


Real Madrid sice má vnitřní možnosti pro náhradu Benzema jako Álvaro Rodríguez nebo Díaz, ale nedostávají úplnou důvěru. Sport1 upozorňuje, že kvůli vysokým nákladům na nového útočníka se finanční rámec pro Bellingham zmenšuje.


Real Madrid a Borussia Dortmund již nějakou dobu vedou přímá jednání, oba kluby se vzájemně respektují a Vatsk a Florentino Pérez si vzájemně váží. Podle Sport1 si Dortmund původně přál získat 150 milionů eur za přestup.


Avšak nyní se částka může snížit. Možná částka je pevná částka 100 milionů eur plus možný bonus ve výši 20 milionů eur. Sport1 uvádí, že kromě zbývajících dvou let smlouvy Bellingham se také objevily nové okolnosti kvůli Benzema odchodu a zranění kolena hráče.


Tento devatenáctiletý talentovaný středopolař se potýká s problémy pravého kolene již několik měsíců a je dokonce uvažováno o možnosti operace.

Verwante Tags

Benzema Dresy Real Madrid Dresy Fotbalové Dresy BVB Dresy Borussia Dortmund Dresy

Nieuws gerelateerde Producten

Fotbalové Dresy AC Milan 2023-24 Domácí Dres Mužské
x