0 položek - 0Kč
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Pocta legendě Billu Shanklymu - Liverpool FC Dresy 2023/24 Domácí Mužské

Sezóna 1973-74 byla Shanklyho 14. a poslední sezónou jako manažer „Rudé armády". Vedl tým složený z Iana Callaghana, Kevina Keegana a Raye Keegana. Tým hráčů včetně Raye Clemence vyhrál v té sezóně FA Cup.


Kapitán mužského týmu Henderson řekl: "Domácí dres nové sezóny je klasika. Vzhledem k designové inspiraci, která za ním stojí, je velmi reprezentativní a vzdává hold historii tohoto skvělého klubu. Těšíme se, že si na Anfieldu zahrajeme proti Victorii. Oblečení je to první v závodě La."

Heinz, vicekapitán žen, dodal: "Vždy jsme byli hrdí na to, že nosíme dres Liverpoolu. Vždy je vzrušující vidět nový design, a když je spojen s historií tohoto klubu, je to jen tak. Je to ještě zvláštnější . Jsme nadšeni, že to budeme nosit příští sezónu.“


Dresy Nike jsou vyráběny udržitelným způsobem, přičemž dresy z edice hráčů i fanoušků jsou vyrobeny ze 100% recyklované polyesterové tkaniny vyrobené z recyklovaných plastových lahví.

Plastové lahve se shromažďují, čistí a taví, aby se vytvořila vysoce kvalitní příze jako součást závazku společnosti Nike „Move To Zero“ k udržitelnosti. Fotbalové oblečení bylo vždy lídrem v oblasti udržitelnosti a je v souladu s iniciativou Liverpool FC 'The Red Way'.


Komentáře od fanoušků:

1. Od té doby, co nasadili tento ptačí odznak, se vzhled Liverpoolu hodně zlepšil.V době Adidas jsem si to nemyslel, ale nyní si myslím, že plná verze týmového odznaku je příliš těžkopádná a nevšední. Manchester United a Chelsea také odstranili lva z loga týmu a použili ho na své oblečení. Je také velmi krásný, ale na dresu nebyl použit. Když Arsenal v posledních letech používal logo týmu děla, bylo to také velmi krásné.


2. Je to přinejmenším velmi jednoduché, ale vypadá to dobře a fanouškovská verze horní části těla ženského týmu působí klasičtěji a strukturovaněji.

Verwante Tags

Liverpool FC Dresy Liverpool Liverpool FC 2023/24 Liverpool FC 2023/24 Domácí

Nieuws gerelateerde Producten

Dětské Fotbalové Dresy Liverpool FC 2023-24 Domácí Dres Komplet
Fotbalové Dresy Liverpool FC 2023-24 Domácí Dres Mužské
Fotbalové Dresy FC Bayern München 2023-24 Domácí Dres Mužské
Dámské Fotbalové Dresy FC Bayern München 2023-24 Domácí Dres
x